Fotosite

Boekenlijsten

Vanaf het schooljaar 2010 - 2011 werken we voor de boeken samen met de online boekenfondsservice van Iddink. De boekenlijst van het huidige schooljaar vindt u hier.

De service vindt u op www.boekenfonds.be.

Je kan je bestelling plaatsen vanaf eind juni en bij voorkeur voor midden juli, zodat je boeken zeker tijdig kunnen geleverd worden. Na die datum kan je nog bestellen, maar kunnen we niet garanderen dat je boekenpakket tegen 1 september klaarligt.

Hieronder vind je de werkwijze beschreven in 8 stappen:

  1. Vul de schoolcode in en klik op volgende. Deze schoolcode vind je terug op de folder die je via de school kreeg.
  2. Kies het jaar en de studierichting en druk op volgende.
  3. De vakken verschijnen waar je leerboeken voor moet bestellen. Je kan hier niets wijzigen. Druk op volgende.
  4. Hier krijg je al de boeken te zien die je nodig hebt. Wij hebben de lijst reeds op voorhand voor jou ingevuld. Alle huurboeken worden aangegeven met een (H) alle koopboeken met een (K). Wens je nu één of meerdere boeken niet te bestellen omdat je deze reeds bezit van vorig jaar of van een broer of vriend, klik dan op de (H) of de (K) van het betreffende boek zodat het vakje blanco blijft. Je kan ook een huurboek (H) gaan kopen indien je dit liever zo hebt, wijzig dan de (H) in het teken (K). Klik dan op volgende.
  5. Belangrijk voor nieuwe leerlingen. Hier moet je de leerboeken bestellen die je wel nodig zult hebben uit het vorig leerjaar. Wil je bestellen, wijzig de X in een K door te klikken. Druk op volgende.
  6. Hier heb je de mogelijkheid een boek uit een andere klaslijst te bestellen, eventueel voor naslagwerk. Klik op volgende.
  7. Webshop. Hier kan je eventuele andere interessante artikelen of een boek uit een andere boekenlijst bestellen. Klik op volgende.
  8. Hier vul je al je persoonlijke gegevens in. Doe dit met veel zorg en vermeld steeds de naam en het adres van de leerling. Het invullen van een e-mailadres is niet verplicht. Vul je het in, dan krijg je een bevestiging van je bestelling per e-mail terug.
  9. Hier krijg je nu een overzicht van je persoonlijke gegevens en van je bestelling. Je kan de volledige lijst van je huur- en koopboeken bekijken door het kruisje aan te klikken.

Belangrijk:

Wie moeite heeft met het online bestellen, kan gebruik maken van een telefonische hulplijn van de firma Van In-Iddink. Je kan hen telefonisch bereiken op het nummer 014 30 41 70 tijdens werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.Instituut Dames van het Christelijk Onderwijs (vzw Ignatiaanse Scholen Antwerpen/vzw IgnAS)
Louiza-Marialei 5 - 2018 Antwerpen - de.dames@idco.org